Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Žiūrėti laidą
Mėsos Vytinta mėsa

Ispaniška vytinta chorizo dešra „Embutidos Sola"

Tai vienas iš ispanų virtuvės pasididžiavimų, o ši chorizo dešra puikiai įkūnija visas Viduržemio jūros regiono mėsos paruošimo tradicijas, kurias iki šių dienų leidžia išlaikyti nepriekaištingos gamybos technologijos.

Kilmės šalis

Ispanija

Brandinimo trukmė

mėn.

Mėsos rūšis

kiauliena

Istorija ir išskirtinumas

Tai tradicinė ispaniška aukščiausios rūšies vytinta dešra, kurią „Embutidos Sola" kompanija gamina jau daugiau nei 100 metų. Tūkstančius kvadratinių metrų apimanti gamykla ir joje naudojamos moderniausios technologijos leidžia patenkinti klientų poreikius ir išlaikyti pačią aukščiausią kokybę. Ši vytinta chorizo dešra garsėja savo aromatu ir subtiliais poskoniais.

Geriausiai tinka su

Maistas

Klasikinis užkandis, tinkantis gardinti sumuštinukus. Taip pat šia dešra skaninama sriuba ar troškiniai.

Gėrimai

Puikiai tinka prie sodraus raudono vyno.