Tai vienas iš ispanų virtuvės pasididžiavimų, o ši chorizo dešra puikiai įkūnija visas Viduržemio jūros regiono mėsos paruošimo tradicijas, kurias iki šių dienų leidžia išlaikyti nepriekaištingos gamybos technologijos.
Tai tradicinė ispaniška aukščiausios rūšies vytinta dešra, kurią „Embutidos Sola" kompanija gamina jau daugiau nei 100 metų. Tūkstančius kvadratinių metrų apimanti gamykla ir joje naudojamos moderniausios technologijos leidžia patenkinti klientų poreikius ir išlaikyti pačią aukščiausią kokybę. Ši vytinta chorizo dešra garsėja savo aromatu ir subtiliais poskoniais.
Klasikinis užkandis, tinkantis gardinti sumuštinukus. Taip pat šia dešra skaninama sriuba ar troškiniai.
GėrimaiPuikiai tinka prie sodraus raudono vyno.