Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Žiūrėti laidą
Mėsos Paštetai

Belgiškas keptas Briuselio paštetas „Detry“

Jei neketinate vykti į Belgijos sostinę, leiskite dalelei jos užsukti pas Jus į svečius. I ne bet kokiai, o Briuselio pašteto skonio. Klasikinis paštetas, ilgus metus džiuginantis gurmanų skonio receptorius.

Kilmės šalis

Belgija

Brandinimo trukmė

sav.

Mėsos rūšis

Istorija ir išskirtinumas

Kompanija „Detry“ tegia, jog nors jie gamina klasikiniu vadinamą paštetą, tačiau taip pat nuolat ieško naujų skonių tam, kad patenkintų besikeičiančius vartotojų poreikius. Autentiški receptai ir naujausios gamybos technologijos leidžia šiems Belgijos kulinarams būti žinomais ne tik savo šalyje ir jau daugiau nei 50 metų skleisti skaniausias paštetų tradicijas visame pasaulyje.

Geriausiai tinka su