Natūralus tofu, dažnai tiesiog vadinamas "tofu", yra universalus ir maistingas, kuris jau amžių senumo yra buvęs Azijos virtuvės pagrindas.
Tofu tradiciškai rūkomas ant buko medžio drožlių, kurios suteikia sodraus, dūminio skonio. Veganiškas, be GMO ir be glitimo, pagamintas tik iš 100% augalinių ingredientų.
Tofu marinuotas aukščiausios kokybės sojų padaže. Apskritai, marinuotas tofu yra skani ir maistinga mėsos baltymų alternatyva, suteikianti malonų ir kvapnų ingredientą įvairiems kulinariniams gaminiams.
Greitai ir lengvai patiekiamas LUNTER Tofu pusryčių be kiaušinių paruoštas patiekalas siūlo įvairius šviežius ir nenumaldomai skanius patiekalus, kurie yra 100 % augalinės kilmės.
Ekologiškas rūkytas sojos pupelių tofu „Berief" yra kiek pikantiškesnio skonio, puikiai tinkantis ieškantiems mėsos alternatyvų.
Ekologiškas sojos pupelių tofu Berief yra ta priežastis ir svarus argumentas, dėl kurio tikrai verta į savo valgiaraštį įtraukti šį produktą.
Tai veganų graikiško stiliaus sūris, pagamintas iš kokoso aliejaus. Nuostabaus skonio ir nepaprastos tekstūros, panašus į gerai žinomą Fetą.