The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

Watch episode

Paprikos įdarytos Rulo de Cabra

30 min.
4 servings

Ingredients

  • 200 g maltų džiūvėsėlių;
  • 2 raudonųjų paprikų;
  • 150 g Rulo de Cabra su paprika;
  • 4 šaukštų alyvuogių aliejaus;
  • 4 šaukštų smulkintų petražolių arba krapų;
  • 50 g špinatų lapų;
  • Druskos ir pipirų pagal skonį.

Preparation

  • 01
    Džiūvėsėlius, sūrį ir petražoles sudėkite į smulkintuvą, pagardinkite druska ir pipirais bei susmulkinkite. Paprikų vidų išvalykite, išimdami visas sėklytes. Į paprikų vidų dėkite paruoštą sūrio įdarą. Sudėkite įdarytas paprikas į kepimo skardą, pašlakstykite alyvuogių aliejumi ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug 10 minučių. Patiekdami dar pašlakstykite alyvuogių aliejumi, galite papuošti špinatų lapeliais. Skanaus!

Certificates

The PDO, PGI and TSG certificates have been established by the European Union to encourage the production of agricultural products, protect product names from imitation and provide the consumer with information about the unique characteristics of a particular product. By virtue of this classification, you can be sure that a product bearing one of these authenticity marks is of a high quality and of the same origin.

Certificates
by country

France

53 PDO, 33 PGI

Italy

81 PDO, 26 PGI

Spain

35 PDO, 18 PGI

United Kingdom

10 PDO, 13 PGI

Netherlands

4 PDO, 3 PGI

Germany

6 PDO, 25 PGI

Austria

9 PDO, 2 PGI

Denmark

4 PGI