The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

Watch episode

Meliono, vytinto kumpio ir mėlynojo sūrio vėrinukai

15 min.
1 serving

Ingredients

  • 1 prinokusio meliono;
  • 1 ryšulėlio šviežių bazilikų;
  • 400 g. Roquefort Papillon mėlynojo pelėsinio sūrio;
  • 6 vnt plonai pjaustyto vytinto kumpio.

Preparation

  • 01
    Nuplaukite melioną, perpjaukite per pusę ir išimkite sėklas. Naudokite meliono skobtuvą išpjauti 24 meliono kamuoliukus. Rankomis suformuokite 12 pelėsinio sūrio rutuliukų, panašaus dydžio į meliono rutuliukus Verkite vėrinukus ant iešmelio tokia eilės tvarka: meliono rutuliukas, šviežio baziliko lapelis, sūrio rutuliukas, vytinto kumpio grežinėlis,vėl baziliko lapelis ir meliono rutuliukas. Skanaus!

Certificates

The PDO, PGI and TSG certificates have been established by the European Union to encourage the production of agricultural products, protect product names from imitation and provide the consumer with information about the unique characteristics of a particular product. By virtue of this classification, you can be sure that a product bearing one of these authenticity marks is of a high quality and of the same origin.

Certificates
by country

France

53 PDO, 33 PGI

Italy

81 PDO, 26 PGI

Spain

35 PDO, 18 PGI

United Kingdom

10 PDO, 13 PGI

Netherlands

4 PDO, 3 PGI

Germany

6 PDO, 25 PGI

Austria

9 PDO, 2 PGI

Denmark

4 PGI