The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

Watch episode

Krepšeliai su baltojo pelėsio sūriu

45 min.
1 serving

Ingredients

  • Tešlai panaudokite bemielės sluoksniuotos tešlos lakštus;
  • 250 g voveraičių;
  • 1 nedidelio svogųno;
  • 150 g Florette sūrio;
  • 3 šaukštų grietinės;
  • Druskos ir pipirų pagal skonį;
  • Šviežių arba džiovintų čiobrelių;
  • 30 g sviesto.

Preparation

  • 01
    Kepimo formeles išklokite tešla. Pakepkite 10 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Ruoškite įdarą: supjaustykite voveraites, svogūną, pakepinkite svieste, pilkite grietinę, pipirų, druskos, čiobrelių. Tada į krepšelius dėkite paruoštą įdarą ir kepkite dar 10 minučių. Į dar karštus krepšelius dėkite sūrį ir patiekite. Skanaus!

Certificates

The PDO, PGI and TSG certificates have been established by the European Union to encourage the production of agricultural products, protect product names from imitation and provide the consumer with information about the unique characteristics of a particular product. By virtue of this classification, you can be sure that a product bearing one of these authenticity marks is of a high quality and of the same origin.

Certificates
by country

France

53 PDO, 33 PGI

Italy

81 PDO, 26 PGI

Spain

35 PDO, 18 PGI

United Kingdom

10 PDO, 13 PGI

Netherlands

4 PDO, 3 PGI

Germany

6 PDO, 25 PGI

Austria

9 PDO, 2 PGI

Denmark

4 PGI