The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

Watch episode

Iberico Al Romero sūrio bei Chorizo dešros vėrinukai

15 min.
1 serving

Ingredients

  • 300g ispaniškos Salchichon;
  • 300g Iberico Al Romero sūrio;
  • 1 paprikos;
  • 5 riekių juodos duonos;
  • 3 skiltelių česnako;
  • druskos pagal skonį;
  • Prieskonių pagal skonį.

Preparation

  • 01
    Supjaustome duoną kubeliais, iškepame įkaitintame aliejuje. Iškepus pagardiname prieskoniais, druska, česnaku. Supjaustome sūrį tokio pat dydžio kubeliais. Dešrytę supjaustome juostelėmis. Papriką mažiukais gabaliukais. Veriame paprikos gabaliuką, suraitome dešrytės juostelę, tada sūris ir galiausiai duonos gabaliukas. Skanaus!

Certificates

The PDO, PGI and TSG certificates have been established by the European Union to encourage the production of agricultural products, protect product names from imitation and provide the consumer with information about the unique characteristics of a particular product. By virtue of this classification, you can be sure that a product bearing one of these authenticity marks is of a high quality and of the same origin.

Certificates
by country

France

53 PDO, 33 PGI

Italy

81 PDO, 26 PGI

Spain

35 PDO, 18 PGI

United Kingdom

10 PDO, 13 PGI

Netherlands

4 PDO, 3 PGI

Germany

6 PDO, 25 PGI

Austria

9 PDO, 2 PGI

Denmark

4 PGI