The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

Watch episode

Įdarytos paprikos su avies sūriu

60 min.
1 serving

Ingredients

  • 2 raudonų paprikų;
  • 2 žalių paprikų;
  • 125 g avies sūrio;
  • 100 g grietinėlės sūrio;
  • 1 česnako skiltelės (smulkiai supjaustyti);
  • 1 šaukšto citrinos sulčių;
  • saujelės krapų ir saujelės petražolių;
  • druskos;
  • pipirų pagal skonį.

Preparation

  • 01
    Paprikas iškepkite ant grotelių arba orkaitėje, kol paskrus žievelė. Žievelę nulupkite, paprikas perpjaukite per pusę. Sutrinkite šakute avies sūrį, sumaišykite su grietinėlės sūriu, sudėkite česnaką ir susmulkintus žalumynus. Įberkite druskos, pipirų, įpilkite citrinos sulčių. Masę gerai išmaišykite iki vientisos konsistencijos. Į paprikų puseles įdėkite sūrių masės, susukite puseles ir valandai padėkite į šaldytuvą. Skanaus!

Certificates

The PDO, PGI and TSG certificates have been established by the European Union to encourage the production of agricultural products, protect product names from imitation and provide the consumer with information about the unique characteristics of a particular product. By virtue of this classification, you can be sure that a product bearing one of these authenticity marks is of a high quality and of the same origin.

Certificates
by country

France

53 PDO, 33 PGI

Italy

81 PDO, 26 PGI

Spain

35 PDO, 18 PGI

United Kingdom

10 PDO, 13 PGI

Netherlands

4 PDO, 3 PGI

Germany

6 PDO, 25 PGI

Austria

9 PDO, 2 PGI

Denmark

4 PGI