The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

Watch episode

Žiediniai kopūstai su kiaušiniais ir čederio sūriu

30 min.
4 servings

Ingredients

  • Vieno žiedinio kopūsto;
  • 6 kiaušinių;
  • Stiklinės pieno;
  • 150 g čederio sūrio su žolelėmis ir česnaku;
  • Nedidelio gabalėlio sviesto.

Preparation

  • 01
    Žiedinį kopūstą išskirstykite mažomis gūželėmis ir apvirkite garuose. Labai svarbu kopūsto nepervirti – jis turi likti traškus. Kepimui naudokite keksiukų formeles. Jas ištepkite sviestu. Tada išplakite kiaušinius su pienu, o čederio sūrį sutarkuokite. Į kiekvieną keksiuko formelę dėkite mažą gūželę žiedinio kopūsto ir užpilkite kiaušinio ir pieno plakiniu, Ant viršaus užbarstykite tarkuoto čederio sūrio su žolelėmis ir česnaku. Kepkite apie 10–15 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus!

Certificates

The PDO, PGI and TSG certificates have been established by the European Union to encourage the production of agricultural products, protect product names from imitation and provide the consumer with information about the unique characteristics of a particular product. By virtue of this classification, you can be sure that a product bearing one of these authenticity marks is of a high quality and of the same origin.

Certificates
by country

France

53 PDO, 33 PGI

Italy

81 PDO, 26 PGI

Spain

35 PDO, 18 PGI

United Kingdom

10 PDO, 13 PGI

Netherlands

4 PDO, 3 PGI

Germany

6 PDO, 25 PGI

Austria

9 PDO, 2 PGI

Denmark

4 PGI