Ugninės Fajitos

60 min.
2 servings

Ingredients

  • 450 g virtos kalakutienos;
  • 1 raudonos paprikos;
  • 1 geltonos paprikos;
  • 2 šaukšteliai kalendros;
  • 2 šaukštelių kmynų;
  • 1 šaukštelio paprikos prieskonių;
  • 1 citrinos sulčių;
  • 2 šaukštų aliejaus;
  • 100 g Mexicana sūrio;
  • 4 tortilijų;
  • 2 vyšninių pomidorų;
  • 1 prinokusio avokado;
  • ½ raudonojo svogūno;
  • 1 žaliosios citrinos sulčių;
  • saujos kalendros lapų;
  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus;
  • druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų.

Preparation

  • 01
    Pašildykite aliejų didelėje keptuvėje ir sudėkite pjaustytas paprikas, bei prieskonius. Kepkite 6 minutes ant vidutinės ugnies nuolat maišant. Dubenyje sumaišykite salsą iš vyšininių pomidorų, avokado, raudonojo svogūno, žaliosios citrinos sulčių, gausiai pridėtos kalendros lapų, alyvuogių aliejaus ir druskos bei matųjų juodųjų pipirų. Sumaišę ingredientus salsą padėkite į šaldytuvą.
  • 02
    Į apkeptas paprikas sudėkite juostelėmis pjaustytą kalakutieną ir dar pakepkite kokias 5 minutes. Supilkite citrinos sultis ir pagardinkite druska bei pipirais. Ištieskite tortilijas lėkštėje, sudėkite šiek tiek keptų paprikų, kalakutienos mišinio ir ant viršaus salsos. Užbarstykite Maxicana suriu ir susukus galite patiekti. Pagardinkite grietine ar majonezu. Skanaus!

Certificates

The PDO, PGI and TSG certificates have been established by the European Union to encourage the production of agricultural products, protect product names from imitation and provide the consumer with information about the unique characteristics of a particular product. By virtue of this classification, you can be sure that a product bearing one of these authenticity marks is of a high quality and of the same origin.

Certificates
by country

France

43 PDO, 4 PGI

Italy

42 PDO, 1 PGI

Spain

25 PDO, 1 PGI

United Kingdom

9 PDO, 3 PGI

Netherlands

4 PDO, 2 PGI

Germany

4 PDO, 2 PGI

Austria

6 PDO

Denmark

2 PDO