The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

Watch episode

Triušiena gaminta "Tagine" puode su šafranu ir Roquefort Papillon Black Label sūriu

60 min.
3 servings
Made with Cheese Roquefort Papillon Black Label

Ingredients

  • 4 vnt. triušienos šlaunelių be kaulų;
  • 600 g bulvių;
  • 3-4 šafrano purkelės;
  • 15 g džiovintų abrikosų;
  • 15 g džiovintų slyvų;
  • 15 g razinų;
  • 200 ml sultinio;
  • 15 g migdolų riekelių;
  • 20 ml alyvuogių aliejaus;
  • 100 g Roquefort Papillon Black Label sūrio.

Preparation

  • 01
    Apkepinkite triušieną įkantintame aliejuje. Nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite bulves juostelėmis. Įkaitinkite orkaitę iki 180° C temperatūros. Į "Tagine" puodą pirma sudėkite bulves, tada apkepintą triušieną, smulkintus griežinėliais džiovintus vaisius ir razinas. Viską užpilkite sultiniu ir pagardinkite šafranu. Pašaukite į orkaitę troškintis 2 valandoms. Likus 15 minučių paskrudinkite migdolus keptuvėje ir sudėkite į troškinį kartu su sūriu. Troškinį patiekite tiesiai iš "Tagine" puodo. Skanaus!

Certificates

The PDO, PGI and TSG certificates have been established by the European Union to encourage the production of agricultural products, protect product names from imitation and provide the consumer with information about the unique characteristics of a particular product. By virtue of this classification, you can be sure that a product bearing one of these authenticity marks is of a high quality and of the same origin.

Certificates
by country

France

53 PDO, 33 PGI

Italy

81 PDO, 26 PGI

Spain

35 PDO, 18 PGI

United Kingdom

10 PDO, 13 PGI

Netherlands

4 PDO, 3 PGI

Germany

6 PDO, 25 PGI

Austria

9 PDO, 2 PGI

Denmark

4 PGI