The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

Watch episode

Keturių sūrių sriuba

45 min.
2 servings

Ingredients

  • Vieno poro (naudokite tik žaliąją dalį);
  • 4 stiklinių vištienos sultinio;
  • Vienos bulvės;
  • 1 stiklinių neriebios grietinėlės;
  • 3/4 stiklinės tarkuoto provolone sūrio;
  • 3/4 stiklinės tarkuoto parmezano sūrio;
  • 3/4 stiklinės tarkuoto mocarelos sūrio;
  • 3/4 stiklinės tarkuoto čederio sūrio su žolelėmis ir česnaku;
  • Batono skrebučių.

Preparation

  • 01
    Sviestą ištirpinkite keptuvėje ant vidutinio kaitrumo ugnies. Sudėkite porus ir pakepinkite apie 5 minutes – kol suminkštės. Į puodą pilkite vištienos sultinį, dėkite bulves, porus ir užvirkite. Sumažinkite ugnį ir pavirkite dar apie pusvalandį. Retkarčiais pamaišykite. Sriubą pertrinkite trintuvu ir supilkite atgal į puodą. Pilkite grietinėlę, užvirkite. Po truputį suberkite visus sūrius ir maišykite sriubą, kol sūriai ištirps. Tiekdami įbarstykite skrebučių. Skanaus!

Certificates

The PDO, PGI and TSG certificates have been established by the European Union to encourage the production of agricultural products, protect product names from imitation and provide the consumer with information about the unique characteristics of a particular product. By virtue of this classification, you can be sure that a product bearing one of these authenticity marks is of a high quality and of the same origin.

Certificates
by country

France

53 PDO, 33 PGI

Italy

81 PDO, 26 PGI

Spain

35 PDO, 18 PGI

United Kingdom

10 PDO, 13 PGI

Netherlands

4 PDO, 3 PGI

Germany

6 PDO, 25 PGI

Austria

9 PDO, 2 PGI

Denmark

4 PGI