The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

Watch episode

Vištienos krūtinėlė su Il Prefozo sūriu

45 min.
2 servings

Ingredients

  • 4 vnt. vištienos krūtinėlių file;
  • 100 g Il Prefozo minkšto sūrio;
  • 1 vnt. kiaušinio;
  • Druskos pagal skonį;
  • Maltų džiūvesėlių apvoliojimui;
  • Aliejaus kepimui.

Preparation

  • 01
    Vištienos krūtinėles išmušti, iš šono padaryti gilią įpjovą, kad gautume kišenėlę. Iš vidaus ir iš išorės krūtinėles pabarstyti druska ir pipirais. Jeigu mėgstate, galite naudoti vištienos prieskonius arba karį. Il Prefozo sūrį supjaustyti gabalėliais, kurių ilgis būtų lygus kišenėlės ilgiui. Sūrį sudėlioti į kišenėles. Užtvirtinti krūtinėlės kraštus. Kiaušinį išplakti, kiekvieną krūtinėlę pavolioti plakinyje, paskui džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Patiekti su žaliomis salotomis. Skanaus!

Certificates

The PDO, PGI and TSG certificates have been established by the European Union to encourage the production of agricultural products, protect product names from imitation and provide the consumer with information about the unique characteristics of a particular product. By virtue of this classification, you can be sure that a product bearing one of these authenticity marks is of a high quality and of the same origin.

Certificates
by country

France

53 PDO, 33 PGI

Italy

81 PDO, 26 PGI

Spain

35 PDO, 18 PGI

United Kingdom

10 PDO, 13 PGI

Netherlands

4 PDO, 3 PGI

Germany

6 PDO, 25 PGI

Austria

9 PDO, 2 PGI

Denmark

4 PGI