The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

Watch episode

Užkandis su pievagrybiais ir Saint Geric sūriu

30 min.
1 serving

Ingredients

  • Pakuotės šaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos;
  • 300 g pievagrybių;
  • 200 g „Saint Geric“ sūrio;
  • Svogūno;
  • Skiltelės česnako;
  • 4 šaukštų grietinės;
  • 2 šaukštų sviesto;
  • 5 saulėje džiovintų pomidorų;
  • Pagal skonį pipirų ir druskos.

Preparation

  • 01
    Tešlą atšildykite ir supjaustykite norimo dydžio gabalėliais bei formomis. Pievagrybius supjaustykite ir šiek tiek pakepinkite svieste. Pomidorus supjaustykite juostelėmis. Svogūną nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Šiek tiek patrinkite tarp pirštų, kad suminkštėtų. Ant kiekvieno tešlos gabalėlio dėkite šiek tiek išspausto česnako sumaišyto su grietine, dėkite pievagrybius, pomidorus, svogūnus ir kubeliais pjaustytą sūrį. Pabarstykite druskos ir pipirų, dėkite į skardą ir šaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 15 minučių, kol sūris išsilydys. Skanaus!

Certificates

The PDO, PGI and TSG certificates have been established by the European Union to encourage the production of agricultural products, protect product names from imitation and provide the consumer with information about the unique characteristics of a particular product. By virtue of this classification, you can be sure that a product bearing one of these authenticity marks is of a high quality and of the same origin.

Certificates
by country

France

53 PDO, 33 PGI

Italy

81 PDO, 26 PGI

Spain

35 PDO, 18 PGI

United Kingdom

10 PDO, 13 PGI

Netherlands

4 PDO, 3 PGI

Germany

6 PDO, 25 PGI

Austria

9 PDO, 2 PGI

Denmark

4 PGI