The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

Watch episode

Tolimųjų Rytų tigrinės krevetės su čili

30 min.
2 servings

Ingredients

  • 250 g neapdorotų Karališkųjų ar Tigrinių krevečių;
  • 1 laimo sultys;
  • 15 ml (1 šaukštas) aliejaus;
  • 1 riekelėmis smulkintas raudonasis svogūnas;
  • 1 sutrinta skiltelė česnako;
  • 125 g tarkuoto Frico Red Hot Dutch cheese sūrio;
  • Keli lašai Tabasco padažo;
  • 300 ml riebios grietinės.

Preparation

  • 01
    Išdarinėkite krevetes, suberkite į dubenį ir užpilkite laimo sultimis. Įkaitintoje keptuvėje pakepinkite svogūnus ir česnako skiltelę apie 3-4 min., kol suminkštės. Nuo krevečių nupilkite sultis ir krevetes suberkite į keturis karščio nebijančius nedidelius dubenėlius. Kitame dubenyje sumaišykite tarkuotą sūrį, padažą ir grietinę ir supilkite į indelius ant krevečių. Įkaitinkite orkaitę, sudėkite indelius ir kepkite 3-4 min., kol sūris ištirps ir taps auksinės spalvos, o krevetės taps rausvos. Skanaus!

Certificates

The PDO, PGI and TSG certificates have been established by the European Union to encourage the production of agricultural products, protect product names from imitation and provide the consumer with information about the unique characteristics of a particular product. By virtue of this classification, you can be sure that a product bearing one of these authenticity marks is of a high quality and of the same origin.

Certificates
by country

France

53 PDO, 33 PGI

Italy

81 PDO, 26 PGI

Spain

35 PDO, 18 PGI

United Kingdom

10 PDO, 13 PGI

Netherlands

4 PDO, 3 PGI

Germany

6 PDO, 25 PGI

Austria

9 PDO, 2 PGI

Denmark

4 PGI