The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

Watch episode

Saldžiosios paprikos, Mango ir Imbiero ryšulėliai

30 min.
1 serving

Ingredients

  • 3 saldžiųjų paprikų;
  • 6 šaukštų čili padažo;
  • 200g Wensleydale su Mango & Ginger sūrio;
  • 1 pakuotės bemielės tešlos lakštų;
  • 50g sviesto.

Preparation

  • 01
    Įkaitinkite orkaitę iki 200C. Išvalykite paprikas nuo sėklų, supjaustykite ir švelniai pakepinkite keptuvėje kol suminkštės. Sumaišykite čili padažą su sūriu dubenyje, įmaišykite pakepintas paprikas. Ištirpinkite sviestą ir juo ištepkite kepimo skardą. Ant kepimo skardos dėkite tešlos lakštus ir juos aptepkite tirpintu sviestu. Dėkite po šaukštą saldaus čili padažo mišinio tešlos centre. Suimkite tešlos kraštelius, kad suformuotumėte gražų ryšulėlį. Kepkite 15 minučių kol tešla įgaus auksinę spalvą. Skanaus!

Certificates

The PDO, PGI and TSG certificates have been established by the European Union to encourage the production of agricultural products, protect product names from imitation and provide the consumer with information about the unique characteristics of a particular product. By virtue of this classification, you can be sure that a product bearing one of these authenticity marks is of a high quality and of the same origin.

Certificates
by country

France

53 PDO, 33 PGI

Italy

81 PDO, 26 PGI

Spain

35 PDO, 18 PGI

United Kingdom

10 PDO, 13 PGI

Netherlands

4 PDO, 3 PGI

Germany

6 PDO, 25 PGI

Austria

9 PDO, 2 PGI

Denmark

4 PGI