The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

Watch episode

Pica su Parmos kumpiu

60 min.
1 serving

Ingredients

  • 1 pakelis picos tešlos mišinio;
  • 1 nedidelė skardinė pomidorų su raudonėliu (arba raudonėlio žolelių atskirai);
  • 150 g nusausintų Cammino Dóro Mozzarella Bambini sūrio rutuliukų;
  • 200 g vyšninių pomidorų;
  • 2 sutrintos česnako skiltelės;
  • 150 g rukolos salotų;
  • 10 ml (2 šaukšteliai) alyvuogių aliejaus;
  • Druskos ir pipirų pagardinimui;
  • 200 g Parmos kumpio.

Preparation

  • 01
    Pagal ant pakelio pateiktą instrukciją pagaminkite picos tešlą, ją iškočiokite ir įtieskite į kepimo skardą. Tešlą aptepkite puse skardinės konservuotų pomidorų. Apibarstykite didžiąja dalimi sūrio rutuliukų ir kepkite iki 200° C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Vyšninius pomidorus padalinkite pusiau ir dubenėlyje sumaišykite su trintu česnaku. Suberkite likusius sūrio rutuliukus ir nuplautas salotas, užpilkite alyvuogių aliejumi. Pagardinkite salotas druska ir pipirais. Picą padalinkite į lėkštes, užklokite kumpio riekelėmis ir uždėkite paruoštų salotų Skanaus!

Certificates

The PDO, PGI and TSG certificates have been established by the European Union to encourage the production of agricultural products, protect product names from imitation and provide the consumer with information about the unique characteristics of a particular product. By virtue of this classification, you can be sure that a product bearing one of these authenticity marks is of a high quality and of the same origin.

Certificates
by country

France

53 PDO, 33 PGI

Italy

81 PDO, 26 PGI

Spain

35 PDO, 18 PGI

United Kingdom

10 PDO, 13 PGI

Netherlands

4 PDO, 3 PGI

Germany

6 PDO, 25 PGI

Austria

9 PDO, 2 PGI

Denmark

4 PGI