The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

Watch episode

Parmos kumpio ("Prosciutto") suktinukai su figomis ir Bleu D’AUVERGNE sūriu.

30 min.
1 serving

Ingredients

  • 18 šviežių figų puselių;
  • 1 stiklinės kambario temperatūros mėlynojo Bleu D’AUVERGNE sūrio;
  • 18 plonai pjaustytų Parmos kumpio riekelių;
  • 1,5 saujos Rukolos lapelių;
  • 1/3 stiklinės alyvuogių aliejaus;
  • 1 citrinos sulčių;
  • 1/2 stiklinės migdolų riekelių.

Preparation

  • 01
    Įkaitinkite orkaitę iki 250° C temperatūros. Išskobkite šiek tiek figos minkštimo iš pačio centro ir užpildykite kiekvieną panašiu sūrio kiekiu. Apvyniokite kiekvieną figą kumpiu ir pašaukite į orkaitę maždaug 4 minutėms, arba kol kumpis gražiai apskrus. Iškepus figoms leiskite truputį atvėsti. Sumaišykite citrinos sultis su aliejumi ir apšlakstykite mišiniu Rukolos lapelius. Lėkštės centre paskleiskite salotas, ant jų padėkite 3 dar šiltus suktinukus ir apibarstykite migdolų riekelėmis. Skanaus!

Certificates

The PDO, PGI and TSG certificates have been established by the European Union to encourage the production of agricultural products, protect product names from imitation and provide the consumer with information about the unique characteristics of a particular product. By virtue of this classification, you can be sure that a product bearing one of these authenticity marks is of a high quality and of the same origin.

Certificates
by country

France

53 PDO, 33 PGI

Italy

81 PDO, 26 PGI

Spain

35 PDO, 18 PGI

United Kingdom

10 PDO, 13 PGI

Netherlands

4 PDO, 3 PGI

Germany

6 PDO, 25 PGI

Austria

9 PDO, 2 PGI

Denmark

4 PGI