The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

Watch episode

Makaronai su pesto padažu ir Coburger Comtesse sūriu

30 min.
1 serving

Ingredients

  • 400 g makaronų;
  • 400 g Coburger comtesse sūrio;
  • 1 indelio pesto padažo;
  • Saulelės saulėje džiovintų pomidorų;
  • Druskos.

Preparation

  • 01
    Pagal pakuotėje nurodytas instrukcijas išvirti makaronus. Kol makaronai verda, įvynioti sūro gabalą į foliją ir dėti į iki 200-250 laipsnių įkaitintą orkaitę. Praėjus dešimčiai minučių (jau bus išvirę makaronai)pažiūrėkit, ar sūris pasidarė minkštas ir skystas, jei taip traukti iš orkaitės, jei ne dar kelias minutes pakepti, nes visas skanumas yra tąsus sūris. Makaronus sumaišyti su pesto padažu (jei pesto gaminate patys, tai čia reikėtų kokių šešių kupinų šaukštų). Paruošti lėkštes į kurias dėsite viską. Ten dėti makaronų, ant viršaus pusiau perpjautą sūrį(matote nuotraukoje kaip tai atrodo).Ir galiausiai paberti šiek tiek smulkintų saulėje džiovintų pomidorų. Skanaus!

Certificates

The PDO, PGI and TSG certificates have been established by the European Union to encourage the production of agricultural products, protect product names from imitation and provide the consumer with information about the unique characteristics of a particular product. By virtue of this classification, you can be sure that a product bearing one of these authenticity marks is of a high quality and of the same origin.

Certificates
by country

France

53 PDO, 33 PGI

Italy

81 PDO, 26 PGI

Spain

35 PDO, 18 PGI

United Kingdom

10 PDO, 13 PGI

Netherlands

4 PDO, 3 PGI

Germany

6 PDO, 25 PGI

Austria

9 PDO, 2 PGI

Denmark

4 PGI