The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

Watch episode

Le Roule ir pievagrybių vokeliai

45 min.
2 servings

Ingredients

  • 2 lakštų Filo tešlos;
  • 250 g smulkiai supjaustytų pievagrybių;
  • 2 saujos šviežių rukolos lapelių;
  • 2 v.š. Le Roule Garlic & Herbs sūrio;
  • 25 g tirpinto sviesto;
  • druskos ir pipirų.

Preparation

  • 01
    Įkaitinkite orkaitę iki 200 C laipsnių temperatūros Perpjaukite tešlos lakštus pusiau, suformuodami 4 kvadratus. Ištepkite kvadratus tirpintu sviestu ir sudėkite po 2 vieną ant kito. Tai bus jūsų vokelių pagrindas. Karštoje keptuvėje ištirpinkite likusį sviestą ir apkepinkite grybus. Pagardinkite pipirais ir druska. Ant vieno vokelio pagrindo uždėkite pluoštelį rukolos lapelių, pusę keptų grybų ir šaukštą sūrio. Ištepkite tešlos kraštelius sviestu ir suformuokite vokelius. Aptepkite vokelius likusiu sviestu ir pašaukite į orkaitę maždaug 15 minučių arba kol tešla gražiai apskrus. Patiekite su sauja rukolos ir vyšniais pomidoriukais. Taip pat, labai skanu su stikline sultinio. Skanaus!

Certificates

The PDO, PGI and TSG certificates have been established by the European Union to encourage the production of agricultural products, protect product names from imitation and provide the consumer with information about the unique characteristics of a particular product. By virtue of this classification, you can be sure that a product bearing one of these authenticity marks is of a high quality and of the same origin.

Certificates
by country

France

53 PDO, 33 PGI

Italy

81 PDO, 26 PGI

Spain

35 PDO, 18 PGI

United Kingdom

10 PDO, 13 PGI

Netherlands

4 PDO, 3 PGI

Germany

6 PDO, 25 PGI

Austria

9 PDO, 2 PGI

Denmark

4 PGI