The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

Watch episode

Kriaušių ir pistacijų užkandis su pelėsiniu sūriu Double Creme

45 min.
1 serving

Ingredients

  • Batono;
  • Jūros druskos;
  • Kriaušės;
  • Pelėsinio Double Creme sūrio;
  • Smulkintų pistacijų.

Preparation

  • 01
    Orkaitę įkaitinkite iki 250 laipsnių. Skardoje ant kepimo popieriaus išdėliokite batono riekeles. Abi puses apšlakstykite alyvuogių aliejumi (geriausia, jei turite kuo purkšti aliejų) ir užberkite šiek tiek jūros druskos. Batoną apkepkite orkaitėje 15–20 minučių, kol jis įgaus auksinę spalvą. Išimkite batoną iš orkaitės. Dėkite ant jo sūrio juosteles, kriaušės skilteles, pašlakstykite likusiu alyvuogių aliejumi ir užberkite pistacijų. Šaukite vėl į orkaitę kelioms minutėms, kol kriaušės lengvai paruduos. Skanaus!

Certificates

The PDO, PGI and TSG certificates have been established by the European Union to encourage the production of agricultural products, protect product names from imitation and provide the consumer with information about the unique characteristics of a particular product. By virtue of this classification, you can be sure that a product bearing one of these authenticity marks is of a high quality and of the same origin.

Certificates
by country

France

53 PDO, 33 PGI

Italy

81 PDO, 26 PGI

Spain

35 PDO, 18 PGI

United Kingdom

10 PDO, 13 PGI

Netherlands

4 PDO, 3 PGI

Germany

6 PDO, 25 PGI

Austria

9 PDO, 2 PGI

Denmark

4 PGI