The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

Watch episode

Kiaulienos kepsneliai su Raclette sūriu

60 min.
4 servings

Ingredients

  • 3 v.š. balto vyno;
  • 1 v.š. dižono garstyčių;
  • 1 v.š. medaus;
  • 1 svogūnas;
  • 1 obuolys;
  • 4 kiaulienos nugarinės pjausneliai;
  • 125 g Raclette sūrio;
  • 375 g žalumos, pasirinktinai (salotos, špinatai, daigai);
  • druska ir pipirai.

Preparation

  • 01
    Dubenyje kartu išplakite vyną, garstyčias ir medų. Pagardinkite druska ir pipirais. Įdėkite obuolius, svogūną ir sumaišykite. Į pasiruoštą marinatą sudėkite pjausnelius ir palaikykite apie 30 min. Įkaitinkite grilinę ir kepkite kiaulienos kepsnius ant grotelių iš vienos pusės apie 3-4 min. Apverskite ir uždėkite sūrio griežinėlius. Ir toliau kepkite apie 3-4 min., priklausomai nuo mėsos storio. Leiskite pastovėti apie 2 minutes. Pabarstykite žalumos tarp kiaulienos pjausnių ir iš karto patiekite. Skanaus!

Certificates

The PDO, PGI and TSG certificates have been established by the European Union to encourage the production of agricultural products, protect product names from imitation and provide the consumer with information about the unique characteristics of a particular product. By virtue of this classification, you can be sure that a product bearing one of these authenticity marks is of a high quality and of the same origin.

Certificates
by country

France

53 PDO, 33 PGI

Italy

81 PDO, 26 PGI

Spain

35 PDO, 18 PGI

United Kingdom

10 PDO, 13 PGI

Netherlands

4 PDO, 3 PGI

Germany

6 PDO, 25 PGI

Austria

9 PDO, 2 PGI

Denmark

4 PGI