The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

Watch episode

Kepti sumuštiniai su Cablanca sūriu

30 min.
1 serving

Ingredients

  • 1 cukinija;
  • 1 v.š. alyvuogių aliejaus;
  • 4 riekelės Cablanca ožkų sūrio;
  • 8 riekelės duonos;
  • 8 vš pomidorų padažo;
  • šviežio baziliko;

Preparation

  • 01
    Įkaitinkite orkaitę. Supjaustykite cukinijas į gabalėlius. Aptepkite iš abiejų pusių alyvuogių aliejumi ir pakepkite keptuvėje apie 3-4 min. iki auksinės rudos spalvos. Supjaustykite baziliko stiebelius. Užtepkite duonos riekeles iš vienos pusės su pomidorų padažu. Uždėkite 4 riekeles keptų cukinijų. Pabarstykite ant viršaus baziliko stiebelių ir šiek tiek juodųjų pipirų. Tada dėkite sūrio gabaliukus. Paruoštas duonos riekeles uždėkite likusiomis duonos riekelėmis ant viršaus. Kepkite kol apskrus ir patiekite karštus. Skanaus!

Certificates

The PDO, PGI and TSG certificates have been established by the European Union to encourage the production of agricultural products, protect product names from imitation and provide the consumer with information about the unique characteristics of a particular product. By virtue of this classification, you can be sure that a product bearing one of these authenticity marks is of a high quality and of the same origin.

Certificates
by country

France

53 PDO, 33 PGI

Italy

81 PDO, 26 PGI

Spain

35 PDO, 18 PGI

United Kingdom

10 PDO, 13 PGI

Netherlands

4 PDO, 3 PGI

Germany

6 PDO, 25 PGI

Austria

9 PDO, 2 PGI

Denmark

4 PGI