The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

Watch episode

Karamelizuoti svogūnai su čederio sūriu

30 min.
1 serving

Ingredients

  • Dviejų didelių svogūnų;
  • 2 valgomųjų šaukštų sviesto;
  • Šaukšto aliejaus;
  • 2 arbatinių šaukštelių cukraus;
  • 100 g tarkuoto čederio sūrio Black Bomber.

Preparation

  • 01
    Nulupkite svogūnus ir supjaustykite griežinėliais. Keptuvėje ant vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą ir kepkite jame svogūnus, kol suminkštės ir taps skaidrūs. Neperkepkite! Sumažinkite ugnį ir suberkite cukrų. Kaitinkite maišydami, kol svogūnai pasidengs cukrumi ir dailiai karamelizuosis. Užberkite tarkuotą čederio sūrį ant karštų svogūnų, kad pastarieji juo dailiai pasidengtų. Skanaus!

Certificates

The PDO, PGI and TSG certificates have been established by the European Union to encourage the production of agricultural products, protect product names from imitation and provide the consumer with information about the unique characteristics of a particular product. By virtue of this classification, you can be sure that a product bearing one of these authenticity marks is of a high quality and of the same origin.

Certificates
by country

France

53 PDO, 33 PGI

Italy

81 PDO, 26 PGI

Spain

35 PDO, 18 PGI

United Kingdom

10 PDO, 13 PGI

Netherlands

4 PDO, 3 PGI

Germany

6 PDO, 25 PGI

Austria

9 PDO, 2 PGI

Denmark

4 PGI