The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

Watch episode

Jautienos karpačio su Grand Leo sūriu

5 min.
1 serving

Ingredients

  • 250 g jautienos filė;
  • Druskos ir pipirų;
  • 50 g bazilikų;
  • 50 g Grand Leo sūrio;
  • Balzamino acto;
  • 30 g lazdyno riešutų;
  • 10 g graikinių riešutų;
  • Druskos ir pipirų.

Preparation

  • 01
    Jautienos filė apibarstykite druska ir pipirais, įvyniokite į plėvelę. Įdėkite valandai į šaldiklį. Atšaldytą jautieną plonai supjaustykite Pesto padažas. Susmulkinkite visus ingredientus. Teptuku patepkite atvėsintus jautienos gabalėlius padažu. Į lėkštę ratu dedame jautieną ir įvairius salotų lapus. Sutarkuokite Grand Leo sūrį, pabarstykite ant viršaus. Skanaus!

Certificates

The PDO, PGI and TSG certificates have been established by the European Union to encourage the production of agricultural products, protect product names from imitation and provide the consumer with information about the unique characteristics of a particular product. By virtue of this classification, you can be sure that a product bearing one of these authenticity marks is of a high quality and of the same origin.

Certificates
by country

France

53 PDO, 33 PGI

Italy

81 PDO, 26 PGI

Spain

35 PDO, 18 PGI

United Kingdom

10 PDO, 13 PGI

Netherlands

4 PDO, 3 PGI

Germany

6 PDO, 25 PGI

Austria

9 PDO, 2 PGI

Denmark

4 PGI