The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

Watch episode

Itališka duona su provolone Nero sūriu

30 min.
1 serving

Ingredients

  • 1 itališkos duonos;
  • 180g Provolone nero sūrio;
  • 180g Mozzarelos sūrio;
  • 180g marinuotų pomidorų;
  • 180g marinuotų alyvuogių.

Preparation

  • 01
    Į vidutiniško dydžio dubenį sumaišykite Provolone nero sūrį, mozzarela sūrį, pomidorus bei alyvuoges. Į kepimo formą įdėkite folijos lapą ir patepkite jį riebalais. Į paruoštą kepimo formą sudėkite duoną. Įpjaukite duonoą išilgai ir sudėkite pagamintą mišinį. Uždenkite duoną folija ir kepkite 5 min. 220°C temperatūroje. Atidenkite duoną ir kepti dar 10 min kad gražiai pagelstų Skanaus!

Certificates

The PDO, PGI and TSG certificates have been established by the European Union to encourage the production of agricultural products, protect product names from imitation and provide the consumer with information about the unique characteristics of a particular product. By virtue of this classification, you can be sure that a product bearing one of these authenticity marks is of a high quality and of the same origin.

Certificates
by country

France

53 PDO, 33 PGI

Italy

81 PDO, 26 PGI

Spain

35 PDO, 18 PGI

United Kingdom

10 PDO, 13 PGI

Netherlands

4 PDO, 3 PGI

Germany

6 PDO, 25 PGI

Austria

9 PDO, 2 PGI

Denmark

4 PGI