The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

Watch episode

Ingredients

  • 2 šaukštų sviesto;
  • 2 stiklinių smulkiai pjaustytų morkų;
  • 2 didelių šviežių laiškinių svogūnų (supjaustyti);
  • 1 ½ stiklinės smulkiai pjaustytų grybų;
  • 1 ¼ stikllinės riebios grietinėlės;
  • 3 kiaušinių;
  • 2 stiklinės tarkuoto Manchego sūrio;
  • Pagal skonį druskos, maltos raudonosios paprikos ir muskato riešuto.

Preparation

  • 01
    Išlydykite šaukštą sviesto ir jame lėtai (apie 5 minutes) kepinkite morkas ir svogūnus, kol morkos suminkštės. Padidinkite kaitrą, sudėkite likusį sviestą ir apie minutę pakepinkite grybus. Dubenyje lengvai sumaišykite grietinėlę, kiaušinius, druską, maltą papriką ir muskato riešutą. Kartu sudėkit sūrį ir kepintas daržoves. Ištepkite sviestu 6 mažus molinius troškinimo puodelius (“čenachines”), į juos padalinkit daržovių mišinį. Sudėkit puodelius į kepimo skardą, pripildytą karšto vandens. Kepkit 180º C įkantintoje orkaitėje 25 minutes. Skanaus!

Certificates

The PDO, PGI and TSG certificates have been established by the European Union to encourage the production of agricultural products, protect product names from imitation and provide the consumer with information about the unique characteristics of a particular product. By virtue of this classification, you can be sure that a product bearing one of these authenticity marks is of a high quality and of the same origin.

Certificates
by country

France

53 PDO, 33 PGI

Italy

81 PDO, 26 PGI

Spain

35 PDO, 18 PGI

United Kingdom

10 PDO, 13 PGI

Netherlands

4 PDO, 3 PGI

Germany

6 PDO, 25 PGI

Austria

9 PDO, 2 PGI

Denmark

4 PGI