The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

Watch episode

Bruschetta su keptomis kriaušėmis ir sūriu

15 min.
1 serving

Ingredients

  • 3 prinokusių kriaušių;
  • bruschetta duonelės;
  • 30g rukola salotų lapų;
  • 200g Gorgonzola Igorcreme sūrio;
  • alyvuogių aliejaus;
  • šiek tiek medaus;
  • druskos;

Preparation

  • 01
    Supjauskite duoną stambiomis riekėmis. Patepkite aliejumi ir apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Tada išimkite iš kriaušių sėklas ir supjauskite jas riekelėmis. Jas taip pat apkepkite aliejuje. Užtepkite sūrį ant duonos riekės, ant viršaus dėkite apkepintą kriaušę ir padėkite ant paruoštos lėkštės. Užbarstykite smulkintų salotų lapų, šiek tiek pašlakstykite medaus ir druskos. Skanaus!

Certificates

The PDO, PGI and TSG certificates have been established by the European Union to encourage the production of agricultural products, protect product names from imitation and provide the consumer with information about the unique characteristics of a particular product. By virtue of this classification, you can be sure that a product bearing one of these authenticity marks is of a high quality and of the same origin.

Certificates
by country

France

53 PDO, 33 PGI

Italy

81 PDO, 26 PGI

Spain

35 PDO, 18 PGI

United Kingdom

10 PDO, 13 PGI

Netherlands

4 PDO, 3 PGI

Germany

6 PDO, 25 PGI

Austria

9 PDO, 2 PGI

Denmark

4 PGI