The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

Watch episode

„Bleu“ sūriu įdaryti pievagrybiai

30 min.
1 serving

Ingredients

  • 10 didelių pievagrybių;
  • 50 g „Bleu“ sūrio;
  • Svogūno;
  • Skiltelės česnako;
  • Šaukšto aliejaus;
  • Pomidoro;
  • 2 šaukštų džiūvėsėlių;
  • Vienos citrinos sulčių;
  • Druskos ir pipirų pagal skonį.

Preparation

  • 01
    Pievagrybių kotelius nupjaukite, vidų kiek išskobkite. Apšlakstykite citrinos sultimis, berkite druskos ir pipirų. Svogūną ir česnaką susmulkinkite, apkepinkite aliejuje. Pomidorus nuplikykite, kad lengviau nuluptumėte ir supjaustykite smulkiai. Į dubenį dėkite pomidorus, svogūnus, pilkte džiūvėsėlius, druskos, pipirų. Išmaišykite ir dėkite įdarą į pievagrybių vidų. Berkite „Bleu“ sūrio ir kepkite apie 10 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus!

Certificates

The PDO, PGI and TSG certificates have been established by the European Union to encourage the production of agricultural products, protect product names from imitation and provide the consumer with information about the unique characteristics of a particular product. By virtue of this classification, you can be sure that a product bearing one of these authenticity marks is of a high quality and of the same origin.

Certificates
by country

France

53 PDO, 33 PGI

Italy

81 PDO, 26 PGI

Spain

35 PDO, 18 PGI

United Kingdom

10 PDO, 13 PGI

Netherlands

4 PDO, 3 PGI

Germany

6 PDO, 25 PGI

Austria

9 PDO, 2 PGI

Denmark

4 PGI