The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

Watch episode

Kriaušės su Ricotta

30 min.
2 servings

Ingredients

  • 125 g (1⁄2 puodelio) Cammino Dóro Ricotta sūrio;
  • 30 ml (2 šaukštai) cukraus;
  • 30 g smulkiai sukapoto vidutinio saldumo šokolado;
  • 2 prinokusios kriaušės, nuluptos ir padalintos pusiau;
  • 1 citrinos sultys;
  • 75 ml (1⁄3 puodelio) smulkiai sukapotų pistacijų;
  • Tirpinto šokolado pagardinimui.

Preparation

  • 01
    Dubenėlyje sumaišykite ricottą, cukrų ir pusę šokolado. Atvėsinkite šaldytuve. Nuo kriaušių puselių nupjaukite dalį apvalaus šono, kad puselės stabiliai stovėtų lėkštėje. Apšlakstykite citrinos sultimis, kad kriaušės nepajuoduotų. Ant lentutės suberkite kapotas pistacijas ir apvoliokite kriaušes. Pusę kriaušės duobutės pripildykite ricottos kremu ir užberkite smulkintu šokoladu. Prieš patiekiant apšlakstykite tirpintu šokoladu. Skanaus!

Certificates

The PDO, PGI and TSG certificates have been established by the European Union to encourage the production of agricultural products, protect product names from imitation and provide the consumer with information about the unique characteristics of a particular product. By virtue of this classification, you can be sure that a product bearing one of these authenticity marks is of a high quality and of the same origin.

Certificates
by country

France

53 PDO, 33 PGI

Italy

81 PDO, 26 PGI

Spain

35 PDO, 18 PGI

United Kingdom

10 PDO, 13 PGI

Netherlands

4 PDO, 3 PGI

Germany

6 PDO, 25 PGI

Austria

9 PDO, 2 PGI

Denmark

4 PGI