Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Žiūrėti laidą

Paprikos įdarytos Rulo de Cabra

30 min.
4 porcijos

Ingredientai

  • 200 g maltų džiūvėsėlių;
  • 2 raudonųjų paprikų;
  • 150 g Rulo de Cabra su paprika;
  • 4 šaukštų alyvuogių aliejaus;
  • 4 šaukštų smulkintų petražolių arba krapų;
  • 50 g špinatų lapų;
  • Druskos ir pipirų pagal skonį.

Paruošimas

  • 01
    Džiūvėsėlius, sūrį ir petražoles sudėkite į smulkintuvą, pagardinkite druska ir pipirais bei susmulkinkite. Paprikų vidų išvalykite, išimdami visas sėklytes. Į paprikų vidų dėkite paruoštą sūrio įdarą. Sudėkite įdarytas paprikas į kepimo skardą, pašlakstykite alyvuogių aliejumi ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug 10 minučių. Patiekdami dar pašlakstykite alyvuogių aliejumi, galite papuošti špinatų lapeliais. Skanaus!

Sertifikatai

PDO, PGI ir TSG sertifikatus parengė Europos Sąjunga siekiant paskatinti žemės ūkio produkcijos gamybą, apsaugoti produktų pavadinimus nuo imitacijos bei suteikti vartotojui informacijos apie unikalias konkretaus produkto savybes. Tokios klasifikacijos dėka galite būti tikri, kad produktas, turintis vieną iš šių autentiškumo ženklinimų, yra kokybiškas bei atitinka savo kilmę.

Sertifikatai
pagal šalis

Prancūzija

53 PDO, 33 PGI

Italija

81 PDO, 26 PGI

Ispanija

35 PDO, 18 PGI

Jungtinė Karalystė

10 PDO, 13 PGI

Nyderlandai

4 PDO, 3 PGI

Vokietija

6 PDO, 25 PGI

Austrija

9 PDO, 2 PGI

Danija

4 PGI