Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Žiūrėti laidą

Karamelizuoti svogūnai su čederio sūriu

30 min.
1 porcija

Ingredientai

  • Dviejų didelių svogūnų;
  • 2 valgomųjų šaukštų sviesto;
  • Šaukšto aliejaus;
  • 2 arbatinių šaukštelių cukraus;
  • 100 g tarkuoto čederio sūrio Black Bomber.

Paruošimas

  • 01
    Nulupkite svogūnus ir supjaustykite griežinėliais. Keptuvėje ant vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą ir kepkite jame svogūnus, kol suminkštės ir taps skaidrūs. Neperkepkite! Sumažinkite ugnį ir suberkite cukrų. Kaitinkite maišydami, kol svogūnai pasidengs cukrumi ir dailiai karamelizuosis. Užberkite tarkuotą čederio sūrį ant karštų svogūnų, kad pastarieji juo dailiai pasidengtų. Skanaus!

Sertifikatai

PDO, PGI ir TSG sertifikatus parengė Europos Sąjunga siekiant paskatinti žemės ūkio produkcijos gamybą, apsaugoti produktų pavadinimus nuo imitacijos bei suteikti vartotojui informacijos apie unikalias konkretaus produkto savybes. Tokios klasifikacijos dėka galite būti tikri, kad produktas, turintis vieną iš šių autentiškumo ženklinimų, yra kokybiškas bei atitinka savo kilmę.

Sertifikatai
pagal šalis

Prancūzija

53 PDO, 33 PGI

Italija

81 PDO, 26 PGI

Ispanija

35 PDO, 18 PGI

Jungtinė Karalystė

10 PDO, 13 PGI

Nyderlandai

4 PDO, 3 PGI

Vokietija

6 PDO, 25 PGI

Austrija

9 PDO, 2 PGI

Danija

4 PGI