Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Žiūrėti laidą

„Bleu“ sūriu įdaryti pievagrybiai

30 min.
1 porcija

Ingredientai

  • 10 didelių pievagrybių;
  • 50 g „Bleu“ sūrio;
  • Svogūno;
  • Skiltelės česnako;
  • Šaukšto aliejaus;
  • Pomidoro;
  • 2 šaukštų džiūvėsėlių;
  • Vienos citrinos sulčių;
  • Druskos ir pipirų pagal skonį.

Paruošimas

  • 01
    Pievagrybių kotelius nupjaukite, vidų kiek išskobkite. Apšlakstykite citrinos sultimis, berkite druskos ir pipirų. Svogūną ir česnaką susmulkinkite, apkepinkite aliejuje. Pomidorus nuplikykite, kad lengviau nuluptumėte ir supjaustykite smulkiai. Į dubenį dėkite pomidorus, svogūnus, pilkte džiūvėsėlius, druskos, pipirų. Išmaišykite ir dėkite įdarą į pievagrybių vidų. Berkite „Bleu“ sūrio ir kepkite apie 10 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus!

Sertifikatai

PDO, PGI ir TSG sertifikatus parengė Europos Sąjunga siekiant paskatinti žemės ūkio produkcijos gamybą, apsaugoti produktų pavadinimus nuo imitacijos bei suteikti vartotojui informacijos apie unikalias konkretaus produkto savybes. Tokios klasifikacijos dėka galite būti tikri, kad produktas, turintis vieną iš šių autentiškumo ženklinimų, yra kokybiškas bei atitinka savo kilmę.

Sertifikatai
pagal šalis

Prancūzija

53 PDO, 33 PGI

Italija

81 PDO, 26 PGI

Ispanija

35 PDO, 18 PGI

Jungtinė Karalystė

10 PDO, 13 PGI

Nyderlandai

4 PDO, 3 PGI

Vokietija

6 PDO, 25 PGI

Austrija

9 PDO, 2 PGI

Danija

4 PGI