Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Žiūrėti laidą

Salotos su mėlynėmis ir Gorgonzola Dolce sūriu

30 min.
1 porcija
Pagaminta su Sūris Gorgonzola Dolce

Ingredientai

  • 280 g cavolo nero arba savojos kopūsto;
  • 115 g raudono kopūsto;
  • 85 g apkeptų migdolų;
  • 115 g mėlynių, perpjautų pusiau;
  • 140 g Gorgonzola dolce sūrio;
  • 40 ml apelsinų sulčių;
  • 50 ml augalinio aliejaus;
  • 50 ml alyvuogių aliejaus;
  • 1 šaukštelio jūros druskos;

Paruošimas

  • 01
    Sumaišykite apelsinų sultis, augalinį aliejų, alyvuogių aliejų, įdėkite šaukštelį cukraus ir paruoškite užpilą.
  • 02
    Nuimkite Cavolo Nero lapus ir plonai supjaustykite. Pašalinkite raudono kopūsto centre esančią šerdį ir taip pat plonai supjaustykite. Sudėkite cavolo nero lapus, raudoną kopūstą, migdolus į jau paruoštą užpilą ir visa tai paskirstykite lėkštėse. Užbarstykite mėlynes ir Gorgonzola Dolce sūrio ant salotų. Patiekite ant stalo. Skanaus!

Sertifikatai

PDO, PGI ir TSG sertifikatus parengė Europos Sąjunga siekiant paskatinti žemės ūkio produkcijos gamybą, apsaugoti produktų pavadinimus nuo imitacijos bei suteikti vartotojui informacijos apie unikalias konkretaus produkto savybes. Tokios klasifikacijos dėka galite būti tikri, kad produktas, turintis vieną iš šių autentiškumo ženklinimų, yra kokybiškas bei atitinka savo kilmę.

Sertifikatai
pagal šalis

Prancūzija

53 PDO, 33 PGI

Italija

81 PDO, 26 PGI

Ispanija

35 PDO, 18 PGI

Jungtinė Karalystė

10 PDO, 13 PGI

Nyderlandai

4 PDO, 3 PGI

Vokietija

6 PDO, 25 PGI

Austrija

9 PDO, 2 PGI

Danija

4 PGI