Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Žiūrėti laidą
Sūriai ir pieno gaminiai Švieži sūriai

Tarkuotas sūris Mozzarella Glicerio

Itališkas sūris, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno, 50 % riebumo, pasižymi minkšta tekstūra, švelniu skoniu ir aromatu. Mozzarella priklauso šviežių sūrių rūšiai ir yra tikras Italijos sūrių sektoriaus pasididžiavimas. Jos gamyboje naudojamas unikalus sukimo ir pjaustymo metodas, t. y. sūrio masė gaminimo proceso metu sukama ir pjaustoma. Sutarkuotas patogesniam ir greitesniam vartojimui, šis sūris puikiai tinka makaronų patiekalų, picų, salotų gardinimui.

Kilmės šalis

Italija

Pieno rūšis

karvių pienas

Istorija ir išskirtinumas

Valcolatte sūrių gamybos įmonė yra vienas iš seniausių verslų Italijos teritorijoje, kur sūrį gamina jau daugiau nei keturios kartos. Gamybos procese naudojamas pienas tik iš Italijos vietinių ūkių.

Geriausiai tinka su

Maistas

Idealus sūris makaronų patiekalams, picoms, salotoms.

Gėrimai

Baltas vynas Trebbiano, Lugana DOC ar Toscana IGT.