Itališkas sūris, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno, 50 % riebumo, pasižymi minkšta tekstūra, švelniu skoniu ir aromatu. Mozzarella priklauso šviežių sūrių rūšiai ir yra tikras Italijos sūrių sektoriaus pasididžiavimas. Jos gamyboje naudojamas unikalus sukimo ir pjaustymo metodas, t. y. sūrio masė gaminimo proceso metu sukama ir pjaustoma. Sutarkuotas patogesniam ir greitesniam vartojimui, šis sūris puikiai tinka makaronų patiekalų, picų, salotų gardinimui.
Valcolatte sūrių gamybos įmonė yra vienas iš seniausių verslų Italijos teritorijoje, kur sūrį gamina jau daugiau nei keturios kartos. Gamybos procese naudojamas pienas tik iš Italijos vietinių ūkių.
Idealus sūris makaronų patiekalams, picoms, salotoms.
GėrimaiBaltas vynas Trebbiano, Lugana DOC ar Toscana IGT.