Pelėsinis ispaniškas ožkų pieno sūris (sūrio ritinys) yra minkštas, baltos spalvos, kreminės tekstūros, be skylučių, migdolų poskonio ir gali būti su ar be žievelės, padengtos baltu pelėsiu. Turėdamas daug galimybių kaip jį panaudoti virtuvėje, šis sūris turi ir didelę paklausą. Sūrio mėgėjai gali jį naudoti savo malonumui gamindami įvairius patiekalus ar valgydami vieną, kaip užkandį su gero vyno taure.
Obuoliai, čatnis, džiovinti vaisiai, figų džemas, muskatai, riešutai, kriaušės, gervuogių uogienė, paprikos, makaronų patiekalai, pica, vienas kaip užkandis.
GėrimaiBeaujolais, Chardonnay, Gruner Veltliner, Merlot, Pinot Gris, Pinot Noir, Riesling, Syrah vynai, šampanas, obuolių ar kriaušių sidras, pilsneris, Darjeeling arbata.