Prancūziškas sūris, 45 proc. riebumo, pagamintas išimtinai pagal seną tradicinį receptą, užtikrinantį itin gerą sūrio kokybę. Labai naudingas, švelnaus skonio Vosges regiono karvių pienas suteikia Royal Camembert skonį ir tekstūrą, kurie įtiks bet kuriam gurmanui. Šis sūris taip pat vadinamas Vosges regiono sūrininkystės tradicijų ambasadoriumi Prancūzijoje ir visame pasaulyje. Skaniausia valgyti kambario temperatūros, minkštą.
Marie Harel 1791 m. Normandijoje, Prancūzijoje, sukūrė originalų Camembert sūrį iš nepasterizuoto pieno Normandijoje, Prancūzijoje. Šiandien labai maža dalis gamintojų gamina sūrį naudojant nepasterizuotą pieną. Tie, kurie gamina sūrius pagal šį Marie Harel metodą, vadovaujantis AOC gairėmis gali legaliai vadinti savo sūrį Camembert Normandie. Vis dėlto Normandijoje galima rasti ir labai gerus Camembert sūrio gamintojus, gaminančius jį iš pasterizuoto karvių pieno. Vienas iš jų - Fromages Ermitage, siūlantis paragauti Camembert Royal Ermitage.
Salotos, makaronų padažai, keptas su tam tikrų vaisių, uogų padažais, medumi, kaip užkandis su įvairia duona.
GėrimaiRaudonas vynas, pvz. Beaujolais, Chenin Blanc, St Emilion, St Estephe arba Normandijos sidras.