Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Žiūrėti laidą
Sūriai ir pieno gaminiai

Sūriai su baltuoju pelėsiu

Filtruoti
Pieno rūšis
Produktų pagal šiuos kriterijus nėra.

Sūris Camemebert Gigant Cantorel

Prancūzija / karvių pienas

Unikalaus recepto, baltojo pelėsio prancūziškas sūris, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno, 60% riebumo. Tai minkštos, kreminės tekstūros sūris, padengtas baltos spalvos plutele. Jo skonis nepaprastai švelnus, salstelėjęs. Spalva gali būti nuo baltos iki kreminės gelsvos.

Sūris Brie Cantorel

Prancūzija / karvių pienas

Prancūziškas sūris, kuris yra minkštas, kreminės konsistencijos, su puikia balto pelėsio žievele, švelnaus skonio. Pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno, 60% riebumo, natūraliai brandinamas iki 2 savaičių.

Sūris Brie Ermitage

Prancūzija / karvių pienas

Prancūziškas, minkštas, 60% riebumo balto pelėsio sūris, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno. Sūris yra švelnaus, turtingo skonio, gana riebus su ypatingai glotnia tekstūra ir padengtas balta, plona pelėsio plutele. Tai – idealus sūris kasdieniam jūsų stalui.

Sūris Minibri Ermitage

Prancūzija / karvių pienas

Prancūziškas, minkštas, 60% riebumo balto pelėsio sūris, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno. Sūris yra švelnaus, turtingo skonio, gana riebus su ypatingai glotnia tekstūra ir padengtas balta, plona pelėsio plutele. Tai – idealus sūris jūsų stalui. Nedidelio svorio, t.y. 250 g, Minibri Ermitage pakuotė leidžia šį sūrį naudoti kasdien ir kiekvienam.

Sūris Brie le Maubert

Prancūzija / karvių pienas

Tai puikus kasdienis prancūziškas brie, vertas vietos ant bet kurios sūrio lentos. Baltojo pelėsio žievė leidžia sūriui bręstant tapti minkštesniu, o skonį - stipresniu.

Sūris Camembert Royal Ermitage

Prancūzija / karvių pienas

Prancūziškas sūris, 45 proc. riebumo, pagamintas išimtinai pagal seną tradicinį receptą, užtikrinantį itin gerą sūrio kokybę. Labai naudingas, švelnaus skonio Vosges regiono karvių pienas suteikia Royal Camembert skonį ir tekstūrą, kurie įtiks bet kuriam gurmanui. Šis sūris taip pat vadinamas Vosges regiono sūrininkystės tradicijų ambasadoriumi Prancūzijoje ir visame pasaulyje. Skaniausia valgyti kambario temperatūros, minkštą.

Sūris Roussot Ermitage

Prancūzija / karvių pienas

Sūrio oranžinė spalva rodo jo glotnumą. Tikrasis saldumo aromatas bei tradicinis skonis tampa ryškesnis brandinant jį po popieriumi.

Sūris Fleur Ermitage

Prancūzija / karvių pienas

Po nuostabia apelsino žievele slypi kreminė, tirpstanti tekstūra su subtiliais aromatais, kurie pradžiugins sūrio mėgėjus.

Sūris From’Chaud Ermitage

Prancūzija / karvių pienas

Prancūziškas sūris, o tiksliau - visas patiekalas, primenantis fondiu, tik reikalaujantis daug mažiau pastangų. Valgomas keptas orkaitėje arba pašildytas mikrobangų krosnelėje. Švelnaus skonio, skystos konsistencijos lydytas sūris tirpstantis burnoje! Tinka ir vegetarams!

Sūris Brie Gourmet World

Lenkija / karvių pienas

Tai minkštas, kreminės konsistencijos sūris su puikiai išsivysčiusiu baltu pelėsiu. Jis yra pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno, 58 % riebumo. Tai - vienas populiariausių prancūziškos kilmės sūrių pasaulyje dėl savo švelnaus skonio ir minkštos konsistencijos, plačių panaudojimo galimybių kulinarijoje.

Sūris Camembert Gourmet World

Lenkija / karvių pienas

Šviežias, 58 % riebumo Camembert‘o sūris yra švelnus, kietas ir trapios tekstūros, turi pieno ir saldumo poskonius. Sūriui bręstant, jis įgyja vientisą, tolygią tekstūrą su balta pelėsine žievele. Ši žievelė valgoma kartu su sūriu. Keptas orkaitėje ar krosnyje Camembert sūris su raudono vyno taure sudaro nepakartojamą duetą.

Sūris Brie Coburger

Vokietija / karvių pienas

Vokiškas, minkštas, 60% riebumo balto pelėsio sūris, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno. Sūris yra švelnaus, turtingo skonio, gana riebus su ypatingai glotnia tekstūra ir padengta balta, plona pelėsio plutele. Tai – idealus sūris kasdieniam jūsų stalui.

Rausvas pelėsinis sūris Landkase

Vokietija / karvių pienas

Vokiškas minkštas, 60% riebumo pelėsinis sūris, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno. Šis sūris išsiskiria lygia, unikalia, rausvos spalvos žievele, turi stiprų ir ryškų skonį bei aromatą.

Bavariškas pelėsinis sūris Coburger

Vokietija / karvių pienas

Lengvai aromatinis minkštas sūris iš geriausių Bavarijos karvių pieno. Natūraliai brandintas ir neturi savo sudėtyje laktozės, padengtas Camembert'o sūriui būdingu pelėsiu. Sūrio vidinė spalva gali būti nuo baltos iki kreminės geltonos spalvos, tekstūrai būdingos mažos brandinimo metu susidariusios ertmės.

Bavariškas pelėsinis sūris su paprikomis Coburger

Vokietija / karvių pienas

Lengvai kreminis, minkštas, aromatinis sūris padengtas Camemebert pelėsiu, patobulintu paprika ir jelapeno pipiru. Pagamintas iš geriausio Bavarijos karvių pieno. Natūralios brandos dėka šis sūris be laktozės. Vidinė tekstūra – nuo baltos iki kreminės gelsvos spalvos ir konsistencijos. Skonį ir kvapą galima capibūdinti kaip lengvai aštrų.

Bavariškas rausvas pelėsinis sūris Coburger

Vokietija / karvių pienas

Lengvai aromatinis minkštas sūris iš geriausių Bavarijos karvių pieno. Natūraliai brandintas ir neturi savo sudėtyje laktozės, padengtas Camembert sūrio pelėsiu. Sūrio vidinė spalva gali būti nuo baltos iki kreminės geltonos spalvos, tekstūrai būdingos mažos brandinimo metu susidariusios ertmės. Gamybos procese naudojama Brevibacterium linens bakterija, įtakojanti šio sūrio aromatą, rausvą žievelės spalvą bei visą brandinimą.

Comtesse Royal Coburger

Vokietija / karvių pienas

Comtesse Royal – tai vokiškas sūris, pagamintas pagal senąsias Vokietijos sūrių gamintojų tradicijas, iš pasterizuoto karvių pieno, 60% riebumo, padengtas balta žievele, šviesiai geltonos spalvos, minkštos konsistencijos, turintis šiek tiek pikantišką skonį. Karališkasis sūris gaminamas pagal Coburg senąsias tradicijas, išliko populiarus iki šių dienų.

Ožkų pieno sūris El Pastor

Ispanija / ožkų pienas

Pelėsinis ispaniškas ožkų pieno sūris (sūrio ritinys) yra minkštas, baltos spalvos, kreminės tekstūros, be skylučių, migdolų poskonio ir gali būti su ar be žievelės, padengtos baltu pelėsiu. Turėdamas daug galimybių kaip jį panaudoti virtuvėje, šis sūris turi ir didelę paklausą. Sūrio mėgėjai gali jį naudoti savo malonumui gamindami įvairius patiekalus ar valgydami vieną, kaip užkandį su gero vyno taure.

Avių pieno sūris Oveja El Pastor

Ispanija / avių pienas

Sūris “žvaigždė”, kuris gali būti nepakeičiamas kiekvieno sūrio mėgėjo virtuvėje. Jis puikia tinka salotoms, picoms ir kaip užkandis su duonos riekele prie gero vyno taurės. Pagamintas iš pasterizuoto avių pieno. Minkštos kreminės konsistencijos, baltos spalvos, įsidėjus į burną, atrodo, kad joje tirpsta. Pelėsinė žievelė šiam sūriui suteikia ypatingą pikantišką riešutų poskonį.

Sūris Fondant du Vivarois

Prancūzija / karvių pienas

Prancūziškas, minkštas pasterizuoto karvių pieno sūris, apgaubtas baltu pelėsiu, išsiskiria balta kremine spalva su nepaprastai glotnia tekstūra. Neįprastos cilindro formos, 71% riebumo sūrį dengia puri, balta žievė, o jo minkštas ir kreminis vidus tirpsta burnoje. Sūriui bręstant vystosi jo skonis, o didesnis grietinėlės kiekis nei kitų sūrių sudėtyje lemia nepakartojamą gaminio skonį.

Pave d’affinois sūris su baltuoju pelėsiu

Prancūzija / karvių pienas

Pave d'Affinois – tai prancūziška pasaka, sūris panašus į Brie rūšies sūrį, gaminamas iš pasterizuoto karvių pieno, yra minkštas, itin kreminis, sviestinės konsistencijos. Sūrio skonis – glostantis gomurį, lengvas, švelnus, turintis šiek tiek saldumo, tikras sūrininkų šedevras džiuginantis nuo 1983 m.

Le Brin Pave d'Affinois

Prancūzija / karvių pienas

Le Brin yra specifinė Pavé d'Affinois sūrio rūšis, kurią gamina prancūzų sūrio gamintojas Fromagerie Guilloteau. Šis sūris yra žinomas dėl savo unikalaus pateikimo ir skonio profilio.

Pelėsinis sūris Léger PAVÉ d'Affinois

Prancūzija / karvių pienas

Léger PAVÉ d'Affinois yra prancūziško sūrio rūšis, žinoma dėl savo kreminės ir švelnios savybės. Jį gamina Prancūzijos sūrio gamintojas Fromagerie Guilloteau.

Brebicet Pave d’Affinois

Prancūzija / avių pienas

Brebicet yra minkštai brandintas avių pieno sūris, alsuojantis asmeniškumu. Tris savaites brandintas po plona balta pelėsių žieve, sūris palaipsniui įgauna aksominę tekstūrą ir sūrų bei aštrų skonį.

5 sūrių rinkinys Pave d'Affinois

Prancūzija / karvių, ožkų, avių pienas

Pavé d'Affinois yra minkštas ir kreminis prancūziškas sūris, kurį gamina Fromagerie Guilloteau. Jis žinomas dėl savo sodrios tekstūros ir švelnaus, sviestinio skonio. Penkių sūrių rinkinį Pavé d'Affinois, galima derinti su kitais sūriais, kurie papildo jo kreminį pobūdį ir suteikia sūrio lentai įvairių skonių bei tekstūrų.

Plautos žievės sūris Le Campagnier Fromager D'Affinois

Prancūzija / karvių pienas

„Le Campagnier“ yra švelnus prancūziškas plautos žievės sūris, turintys aštresnį kvapą. Pagamintas Prancūzijos Alpių papėdėje, šio sūrio gamybai yra naudojama unikali ultrafiltravimo technika, kuri išlaiko baltymus, riebalus ir mineralus sūrio sudėtyje. Dėl to jis tampa natūraliai turtingesnis kalciu ir kitais mineralais.

Pelėsinis sūris Excellence Fromager d'Affinois

Prancūzija / karvių pienas

Pagaminta Fromagerie Guilloteau mieste Pélussin, kuris yra vaizdingose Ronos slėnio kalvose. Šilkinė sūrio tekstūra išskiria jį iš kitų tradicinės baltos žievės rūšių. Excellence tinka vegetarams, natūraliai be glitimo ir laktozės (laktozės < 0,1g/100g).

Pelėsinis sūris su čili pipirais ir paprikomis Fromager d'Affinois

Prancūzija / karvių pienas

Paprika, jalapenas ir kajenas suteikia šiam minkštam sūriui aštrumo, o jo sodrumas išlaiko gerai subalansuotą bendrą intensyvumą. Sūrio valgomoji žievė yra daug plonesnė ir švelnesnio skonio nei prancūziškų Brie sūrių.

Pelėsinis sūris su česnaku ir žolelėmis Fromager D’Affinois

Prancūzija / karvių pienas

Fromager d'Affinois gaminamas iš pasterizuoto karvės pieno ir grietinėlės. Dėl savo unikalaus recepto jis turi ypač kreminę tekstūrą. Šviežias, subtilus ir puikaus skonio. Jo pastoje yra česnako ir žolelių.

Avių pieno sūris Perail

Prancūzija / avių pienas

Puskietis baltojo pelėsio sūris, 55 % riebumo, pagamintas iš pasterizuoto avių pieno. Šio sūrio gimtinė – Roquefort (Aveyron regionas) Pietų Prancūzijoje. Sūris yra kreminės baltos spalvos, lygios, panašios į Brie sūrį tekstūros, lengvai tirpsta burnoje, yra savito, švelnaus skonio.

1896 metais įmonė Boska Holland pradėjo kurti profesionalius sūrio įrankius. Jie pagaminti taip, kad būtų daug lengviau dirbti su sūriu tiek apdorojant, tiek pakuojant.

Peržiūrėti įrankių asortimentą