Prancūziškas sūris, kuris yra minkštas, kreminės konsistencijos, su puikia balto pelėsio žievele, švelnaus skonio. Pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno, 60% riebumo, natūraliai brandinamas iki 2 savaičių.
Brie sūris 60% riebumo, yra minkštas, kreminis, sviestinis sūris, gaminamas iš karvės pieno. Jo vidus yra kreminės spalvos su minkšta bei valgoma baltojo pelėsio žievele, kuri laikoma delikatesu. Kilęs iš Prancūzijos ir gaminamas tarptautiniu mastu.
Prancūziškas, minkštas, 60% riebumo balto pelėsio sūris, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno. Sūris yra švelnaus, turtingo skonio, gana riebus su ypatingai glotnia tekstūra ir padengtas balta, plona pelėsio plutele. Tai – idealus sūris kasdieniam jūsų stalui.
Prancūziškas, minkštas, 60% riebumo balto pelėsio sūris, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno. Sūris yra švelnaus, turtingo skonio, gana riebus su ypatingai glotnia tekstūra ir padengtas balta, plona pelėsio plutele. Tai – idealus sūris jūsų stalui. Nedidelio svorio, t.y. 250 g, Minibri Ermitage pakuotė leidžia šį sūrį naudoti kasdien ir kiekvienam.
Vokiškas, minkštas, 60% riebumo balto pelėsio sūris, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno. Sūris yra švelnaus, turtingo skonio, gana riebus su ypatingai glotnia tekstūra ir padengta balta, plona pelėsio plutele. Tai – idealus sūris kasdieniam jūsų stalui.
Tai minkštas, kreminės konsistencijos sūris su puikiai išsivysčiusiu baltu pelėsiu. Jis yra pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno, 58 % riebumo. Tai - vienas populiariausių prancūziškos kilmės sūrių pasaulyje dėl savo švelnaus skonio ir minkštos konsistencijos, plačių panaudojimo galimybių kulinarijoje.
Unikalaus recepto, baltojo pelėsio prancūziškas sūris, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno, 60% riebumo. Tai minkštos, kreminės tekstūros sūris, padengtas baltos spalvos plutele. Jo skonis nepaprastai švelnus, salstelėjęs. Spalva gali būti nuo baltos iki kreminės gelsvos.
Prancūziškas sūris, 45 proc. riebumo, pagamintas išimtinai pagal seną tradicinį receptą, užtikrinantį itin gerą sūrio kokybę. Labai naudingas, švelnaus skonio Vosges regiono karvių pienas suteikia Royal Camembert skonį ir tekstūrą, kurie įtiks bet kuriam gurmanui. Šis sūris taip pat vadinamas Vosges regiono sūrininkystės tradicijų ambasadoriumi Prancūzijoje ir visame pasaulyje. Skaniausia valgyti kambario temperatūros, minkštą.
Šviežias, 58 % riebumo Camembert‘o sūris yra švelnus, kietas ir trapios tekstūros, turi pieno ir saldumo poskonius. Sūriui bręstant, jis įgyja vientisą, tolygią tekstūrą su balta pelėsine žievele. Ši žievelė valgoma kartu su sūriu. Keptas orkaitėje ar krosnyje Camembert sūris su raudono vyno taure sudaro nepakartojamą duetą.
Lengvai aromatinis minkštas sūris iš geriausių Bavarijos karvių pieno. Natūraliai brandintas ir neturi savo sudėtyje laktozės, padengtas Camembert'o sūriui būdingu pelėsiu. Sūrio vidinė spalva gali būti nuo baltos iki kreminės geltonos spalvos, tekstūrai būdingos mažos brandinimo metu susidariusios ertmės.
Lengvai kreminis, minkštas, aromatinis sūris padengtas Camemebert pelėsiu, patobulintu paprika ir jelapeno pipiru. Pagamintas iš geriausio Bavarijos karvių pieno. Natūralios brandos dėka šis sūris be laktozės. Vidinė tekstūra – nuo baltos iki kreminės gelsvos spalvos ir konsistencijos. Skonį ir kvapą galima capibūdinti kaip lengvai aštrų.
Vokiškas minkštas, 60% riebumo pelėsinis sūris, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno. Šis sūris išsiskiria lygia, unikalia, rausvos spalvos žievele, turi stiprų ir ryškų skonį bei aromatą.
Lengvai aromatinis minkštas sūris iš geriausių Bavarijos karvių pieno. Natūraliai brandintas ir neturi savo sudėtyje laktozės, padengtas Camembert sūrio pelėsiu. Sūrio vidinė spalva gali būti nuo baltos iki kreminės geltonos spalvos, tekstūrai būdingos mažos brandinimo metu susidariusios ertmės. Gamybos procese naudojama Brevibacterium linens bakterija, įtakojanti šio sūrio aromatą, rausvą žievelės spalvą bei visą brandinimą.
Puskietis baltojo pelėsio sūris, 55 % riebumo, pagamintas iš pasterizuoto avių pieno. Šio sūrio gimtinė – Roquefort (Aveyron regionas) Pietų Prancūzijoje. Sūris yra kreminės baltos spalvos, lygios, panašios į Brie sūrį tekstūros, lengvai tirpsta burnoje, yra savito, švelnaus skonio.
Vokiškas pelėsinis sūris, 60 % riebumo, pagardintas įvairiomis prieskoninėmis žolelėmis, pagamintas pagal senąsias Vokietijos sūrių gamintojų tradicijas iš pasterizuoto karvių pieno. Šis sūris yra minkštos konsistencijos, šviesiai žalsvos spalvos, apgaubtas balta pelėsio plutele. Coburger Comtesse skonio paletę papildo prieskoninės žolelės ir česnakas, taip suteikdami šiam sūriui išskirtinumą, turtingą, aromatingą skonį.
Vokiškas, populiaraus Camembert sūrio tipo, išsiskiriantis savo unikalia rausva žievele, kuri gaunama naudojant Brevibacterium linens bakterijas, sūris. Gaminamas iš pasterizuoto karvių pieno, 60 % riebumo, pikantiško saldoko skonio, minkštos tekstūros, gelsvos spalvos, dėl specialaus nokinimo turintis tolygiai pasiskirsčiusias skylutes.
Pelėsinis ispaniškas ožkų pieno sūris (sūrio ritinys) yra minkštas, baltos spalvos, kreminės tekstūros, be skylučių, migdolų poskonio ir gali būti su ar be žievelės, padengtos baltu pelėsiu. Turėdamas daug galimybių kaip jį panaudoti virtuvėje, šis sūris turi ir didelę paklausą. Sūrio mėgėjai gali jį naudoti savo malonumui gamindami įvairius patiekalus ar valgydami vieną, kaip užkandį su gero vyno taure.
Sūris “žvaigždė”, kuris gali būti nepakeičiamas kiekvieno sūrio mėgėjo virtuvėje. Jis puikia tinka salotoms, picoms ir kaip užkandis su duonos riekele prie gero vyno taurės. Pagamintas iš pasterizuoto avių pieno. Minkštos kreminės konsistencijos, baltos spalvos, įsidėjus į burną, atrodo, kad joje tirpsta. Pelėsinė žievelė šiam sūriui suteikia ypatingą pikantišką riešutų poskonį.
Prancūziškas sūris, o tiksliau - visas patiekalas, primenantis fondiu, tik reikalaujantis daug mažiau pastangų. Valgomas keptas orkaitėje arba pašildytas mikrobangų krosnelėje. Švelnaus skonio, skystos konsistencijos lydytas sūris tirpstantis burnoje! Tinka ir vegetarams!
Sūrio oranžinė spalva rodo jo glotnumą. Tikrasis saldumo aromatas bei tradicinis skonis tampa ryškesnis brandinant jį po popieriumi.
Po nuostabia apelsino žievele slypi kreminė, tirpstanti tekstūra su subtiliais aromatais, kurie pradžiugins sūrio mėgėjus.
Prancūziškas, minkštas pasterizuoto karvių pieno sūris, apgaubtas baltu pelėsiu, išsiskiria balta kremine spalva su nepaprastai glotnia tekstūra. Neįprastos cilindro formos, 71% riebumo sūrį dengia puri, balta žievė, o jo minkštas ir kreminis vidus tirpsta burnoje. Sūriui bręstant vystosi jo skonis, o didesnis grietinėlės kiekis nei kitų sūrių sudėtyje lemia nepakartojamą gaminio skonį.
Pave d'Affinois – tai prancūziška pasaka, sūris panašus į Brie rūšies sūrį, gaminamas iš pasterizuoto karvių pieno, yra minkštas, itin kreminis, sviestinės konsistencijos. Sūrio skonis – glostantis gomurį, lengvas, švelnus, turintis šiek tiek saldumo, tikras sūrininkų šedevras džiuginantis nuo 1983 m.
Paprika, jalapenas ir kajenas suteikia šiam minkštam sūriui aštrumo, o jo sodrumas išlaiko gerai subalansuotą bendrą intensyvumą. Sūrio valgomoji žievė yra daug plonesnė ir švelnesnio skonio nei prancūziškų Brie sūrių.
„Le Campagnier“ yra švelnus prancūziškas plautos žievės sūris, turintys aštresnį kvapą. Pagamintas Prancūzijos Alpių papėdėje, šio sūrio gamybai yra naudojama unikali ultrafiltravimo technika, kuri išlaiko baltymus, riebalus ir mineralus sūrio sudėtyje. Dėl to jis tampa natūraliai turtingesnis kalciu ir kitais mineralais.
Pagaminta Fromagerie Guilloteau mieste Pélussin, kuris yra vaizdingose Ronos slėnio kalvose. Šilkinė sūrio tekstūra išskiria jį iš kitų tradicinės baltos žievės rūšių. Excellence tinka vegetarams, natūraliai be glitimo ir laktozės (laktozės < 0,1g/100g).
1896 metais įmonė Boska Holland pradėjo kurti profesionalius sūrio įrankius. Jie pagaminti taip, kad būtų daug lengviau dirbti su sūriu tiek apdorojant, tiek pakuojant.
Peržiūrėti įrankių asortimentą