Itin aukštos kokybės sūris 100% gaminamas iš natūralaus karvių pieno. Tobulai tinka kepimui, išlaiko savo skonį ir savybes, apskrunda aukso spalvos plutele, viduje išlieka minkštas ir sultingas, kaitinamas neišbėga. Tai ypatingas ir originalus Klaus Rücker receptas. Šis sūris yra dviejų rūšių – natūralus ir su žolelėmis. Labai tinka grilių fanams kaip gardus užkandis ar patiekalas, taip pat puiki alternatyva vegetarams mėgautis grilio sezonu.
Šis sūris gaminamas šeimos įkurtoje, tradicijas ir ilgametę patirtį kaupiančioje pieninėje Auriche, Vokietijoje. Svarbiausias niuansas Rücker sūrių gamyboje – ypatingai šviežias pienas, kadangi naudojamas tik pakrantėje besiganančių karvių pienas, kurios yra ne toliau 80 km nuo ūkio.
Tiesiog kepkite kepsninėje kartu su mėsos kepsniais, dešrelėmis, bulvėmis ar kitomis daržovėmis. Ar skanaukite su švelniu pomidorų karpačio, bazilikais ir šviežia duona.
GėrimaiPuikiai dera su Riesling, Chenin Blanc, lengvu raudonu vynu Beaujolais-Villages, Napa Gamay ar net su prancūzišku sausu vynu Tavel Rose iš Rhone Valey.