Laktozės netoleravimas atsiranda dėl organizmo nesugebėjimo absorbuoti laktozės (piene esančio cukraus), dėl kurio atsiranda virškinimo sutrikimų. Dėl šios priežasties COVAP sukūrė pieno be laktozės gamą, kad patenkintų laktozėa netoleruojančių vartotojų poreikius. Tokiu būdu jie gali gerti pieną, gerą kalcio šaltinį, mėgaudamiesi tradiciniu pieno skoniu. Covap produktai be laktozės yra lengviau virškinami ir juose yra baltymų bei vitaminų A + E + D. Siūlomos nugriebtas ir lieso pieno rūšys, kurios yra svarbios palaikant sveiką ir subalansuotą mitybą.
Covap kompanija siūlo pieno produktus, skirtus visiems, norintiems mėgautis tradiciniu pienu, išlaikančiu savo natūralų skonį. UAT (apdorojimas ultra aukšta temperatūra) pakuotė išsaugo visas maistines pieno savybes ir užtikrina aukščiausią pieno produkto kokybę su rekomenduojama kalcio ir fosforo paros norma. Idealus patenkinant tų vartotojų poreikius, kurie netoleruoja laktozės. Šis pienas yra labai lengvai virškinamas bei turi kalcio, baltymų, vitaminų A, E, D reikalingų sveikai ir subalansuotai dietai.