Pienas, turintis didelę maistinę vertę, jo sudėtyje yra amino rūgščių ir būtinų riebalų rūgščių, kurios yra ne tik lengviau virškinamos nei kitų rūšių piene, bet taip pat veikia augimą, regeneraciją ir priežiūra mūsų kūno ląstelių. Tai vyksta dėl didelio kiekio lipo- ir vandenyje tirpstančių mineralų ir vitaminų: daug kalcio, fosforo, magnio, cinko, geležies ir vario. Kodėl avių pienas: - 80% daugiau baltymų nei karvių pieno; - 50% daugiau kalcio nei karvių pieno; - 50% daugiau fosforo nei karvių piene; - geriau virškinamas nei ožkos pienas. Tačiau abu jie yra geriau virškinami nei karvių pienas.
Covap kompanija siūlo pieno produktus, skirtus visiems, norintiems mėgautis tradiciniu pienu, išlaikančiu savo natūralų skonį. UAT (apdorojimas ultra aukšta temperatūra) pakuotė išsaugo visas maistines pieno savybes ir užtikrina aukščiausią pieno produkto kokybę su rekomenduojama kalcio ir fosforo paros norma. Pienas, turintis didelę maistinę vertę, jo sudėtyje yra amino rūgščių ir būtinų riebalų rūgščių, kurios yra ne tik lengviau virškinamos nei kitų rūšių piene, bet taip pat veikia augimą, regeneraciją ir priežiūra mūsų kūno ląstelių. Tai vyksta dėl didelio kiekio lipo- ir vandenyje tirpstančių mineralų ir vitaminų: daug kalcio, fosforo, magnio, cinko, geležies ir vario. Kodėl avių pienas: