Lygus ir kreminis kiaulienos kepenėlių paštetas, pagamintas pagal tradicinį receptą.
Šis kiaulienos kepenų paštetas su antiena ir apelsinais pasižymi nuostabiu skonių balansu. Šviežios kiaulienos kepenėlės ir antis kartu su pritaikytomis žolelėmis paštetui suteikia sodrumą ir kreminę tekstūrą, o apelsinas – puikios bei kvapnios viršutinės natos, kuri paštetui suteikia šiek tiek gaivumo.
Šeimos verslo tradicijos ir nepriekaištingų kokybės standartų laikymasis leido „Detry“ produkcijai užkariauti gurmanų širdis. Šis keptas paštetas su česnakais sulaukė didžiausių komplimentų visoje Europoje, rekomenduojame paragauti!
Keptas belgiškas Briuselio paštetas su pievagrybiais „Nauta" skanus užkandis, kurio receptas perduodamas iš kartos į kartą ir džiugina gurmanus iš viso pasaulio.
Keptas ančių kepenėlių paštetas su mandarinais „Detry“ yra tikras gardėsis paštetų mėgėjams. Kokybiškos mėsos bei prieskonių skonis jame puikiai dera su egzotiška mandarinų gaiva.
Jei neketinate vykti į Belgijos sostinę, leiskite dalelei jos užsukti pas Jus į svečius. I ne bet kokiai, o Briuselio pašteto skonio. Klasikinis paštetas, ilgus metus džiuginantis gurmanų skonio receptorius.
Keptas belgiškas kiaulienos paštetas su česnakais „Nauta" žavi savo lengvumu ir kartu subtiliu česnakų poskoniu.
Keptas belgiškas kiaulienos paštetas su spanguolėmis „Nauta" visada primena vasarą. Švelnus uogų poskonis ir aromatas leidžia mintimis grįžti į miškus ir užburia.
Autentiškas Iberijos kiaulienos paštetas iš Katalonijos regiono. Paruoštas produktas iš smulkiai sumaltų, pagardintų prieskoniais kiaulienos kepenėlių.
Iberijos žaliųjų pipirų kiaulienos kepenėlių paštetas yra sterilizuotas mėsos produktas, pagamintas Porrinjo mieste, netoli Pontevedros. Iberijos kiaulienos produktai yra vieni tarptautinių Ispanijos virtuvės patiekalų. Kokybę suteikia rasės grynumas ir auginimas lauke pievose su natūraliais pašarais.