Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Žiūrėti laidą
Mėsos Griliui

Kepamosios klasikinės „Bratwurst“ dešrelės

„Bratwurst“– tai pagal originalią vokišką receptūrą, gaminamos baltosios dešrelės, kurias gaminant įdedama daug prieskoninių žolelių, kurios dešrelei suteikia nepakartojamą skonį.

Kilmės šalis

Vokietija

Brandinimo trukmė

sav.

Mėsos rūšis

kiauliena

Istorija ir išskirtinumas

Kepant šias dešreles gražiai apskrunda, pasidengia švelnia plutele. Bratwurst dešrelės – vokiškai kalbančių šalių virtuvėse įprastos dešrelės, skirtos kepti keptuvėje arba grilyje, paprastai gaminamos iš maltos kiaulienos, natūraliame apvalkale.

Geriausiai tinka su